Over ons

Loes Jansen
Welkom

woordje van de bedenker

Na bijna een jaar verplicht gesloten te zijn met onze escape rooms was het dringend tijd om de opgespaarde creativiteit een plaats te geven. Het resultaat is Insane Game: een unieke outdoor escape hunt.

Ik wens iedereen hiermee een geweldige dag onder vrienden te mogen bezorgen. Veel plezier met het breken van je brein! ;-)

Loes Jansen, initiatiefnemer

speel je mee?

Getuigenissen

zij gingen u voor

Wij hadden het privilege om de eerste editie van Insane Game te mogen testen. We kregen precies wat we verwacht hadden: uitdagende puzzels, creatieve uitbarstingen, héél lekker eten en simpelweg een fantastische dag weg met de vrienden.

Maarten Van Loon

Maarten Van Loon

Wij zijn fanatieke escaperoomspelers met ondertussen meer dan 100 kamers op ons palmares. Toch werden we bij de eerste editie van Insane Game geconfronteerd met niets dan originele puzzels, creatieve opdrachten en fantastische breinbrekers, die we bovendien onder de warme zomerzon op de leukste plaatsen konden oplossen.

Insane Game is echt een aanrader.

Ilona Bex

Ilona Bex

Wij willen gewoon maar even kwijt dat we enorm geapprecieerd hebben wat ons de dag van onze Insane Game voorgeschoteld werd. De creativiteit en intelligentie die achter deze organisatie zit, is overduidelijk aanwezig in elk detail van de dag.

Toplocaties, degelijke catering en puzzelopdrachten op u tegen te zeggen. Proficiat!

Gert Gielis

Gert Gielis