Voorbereiding

WE HEBBEN GERESERVEERD, EN NU?

Hoera! Jullie hebben geboekt, dat wil zeggen dat jullie de leukste dag van de zomer nog tegoed hebben.

Het aanmelden gebeurt bij de toeristische dienst van Maasmechelen: Visit Maasmechelen, Zetellaan 35, op het uur dat jullie gereserveerd hebben. Er zal een medewerker jullie ontvangen en jullie de uitleg geven die nodig is om te starten. Jullie krijgen van ons ook een kleine goodiebag mee met hierin wat fruit, een kleine snack en een flesje water.

Naast Visit Maasmechelen is er een gratis parking, jullie auto kan hier de volledige dag staan.

WE HEBBEN EEN FIETS GEHUURD, WAT DAN?

Hebben jullie via ons fietsen gehuurd? Dan kan je beter parkeren bij Terhills Centerparcs, Nationaal Parklaan 1. Deze parking is gratis en ook hier kan de auto de volledige dag blijven staan.

Jullie fietsen zullen klaarstaan bij het Cycle Center in het Terhills resort, op ongeveer vijf minuutjes wandelen van de parking. Fiets van hieruit naar de toeristische dienst van Maasmechelen, Zetellaan 35. Er loopt een mooi fietspad dat vertrekt achter de parking tot aan de Zetellaan. Let wel op, jullie dienen jullie bij Visit Maasmechelen op het gereserveerde uur aan te melden. Ga dus zeker op tijd jullie fiets halen bij het Cycle Center, anders is de kans groot dat jullie gaan overlappen met een andere groep. Tel voor het ophalen van de fietsen en het fietsen naar Visit Maasmechelen ongeveer een half uurtje uit.

Kaartje

OEI, WE HEBBEN NOG NIET BETAALD...

Indien jullie online nog niet betaald hebben voor Insane Game, krijgen jullie hiervoor nog een mail met alle info om een overschrijving te maken. We vragen om deze betaling vóór de start van jullie spel over te maken. Betalen ter plaatse is niet mogelijk.

WAT MOETEN WE ZEKER MEENEMEN?
  • GSM: we hebben een online hintsysteem opgezet om jullie te helpen tijdens jullie tocht.
  • Slippers of reservesokken of -schoenen: er wacht jullie een leuke opdracht aan de Maasbar.

Verder zorgen wij voor alles!

Ook zin gekregen?